Labākā CSDD satiksmes drošības skola 2017

Brocēnu vidusskola konkursā “Labākā CSDD satiksmes drošības skola 2017” ieguvusi laureāta titulu, pirmo reizi pēc 5 gadu cītīga darba iekļūstot 20 labāko skolu vidū (no 221 skolas Latvijā)! Paldies aktīvajiem skolēniem, sk.Anetei Miltai par skolēnu mācīšanu un iesaistīšanu CSDD konkursos, medmāsai Lienītei Jekavickai par pirmās palīdzības sniegšanas mācīšanu un īpaši sākumskolas skolotājām, kas palīdz organizēt skolēnus!
Konkursā tiek vērtēti gan kvantitatīvie, gan kvalitatīvie rādītāji, piedaloties CSDD organizētajos konkursos “Jauno satiksmes dalībnieku forums” (3.-5.kl.) un “Gribu būt mobils!” (6.-8.kl.). Šo konkursu mērķis ir izglītot skolēnus ceļu satiksmes noteikumos un satiksmes drošībā, kā arī audzināt saprātīgus, apzinīgus ceļu satiksmes dalībniekus – jaunos velovadītājus un mopēda vadītājus, mazināt bērnu traumatismu uz ceļiem.
Tūlīt aprīlī sāksies šā gada sacensības “Jauno satiksmes dalībnieku forums”. Aicinām 3.-5.klašu skolēnus būt atsaucīgiem un piedalīties aizraujošās sacensībās, kurās vienā no etapiem iespējams nokārtot velovadītāja eksāmenu un iegūt tiesības!

Irēna Birgersone