Minifutbola laukums pie Brocēnu vidusskolas

 

5.decembrī Brocēnu vidusskolā bija svarīgs notikums – tiek atklāts minifutbola laukums, kas ierīkots ar CEMEX Iespēju fonda atbalstu. Projektu līdzfinansēja Brocēnu novada pašvaldība. Jau laukuma tapšanas gaitā enerģiski zēni būvniekiem jautājuši – kad tad būs gatavs, kad varēsim iemēģināt? Un nu jau var! Laukuma atklāšanas pasākumā notika pirmā spēle, tika gūti pirmie vārti.
Prieks, ka pie skolas ir vēl viena vieta, kur bērni varēs aktīvi un saturīgi pavadīt brīvo laiku, gūt pirmās iemaņas vai pilnveidot jau esošās prasmes futbola spēlē. Mēs visi zinām, ka kustībā ir spēks un veselība. Skolotājs Niks Ozols saka, ka futbols ir vienkārša spēle, kuru var spēlēt ikviens. Interese par šo spēli ir gan zēniem, gan meitenēm. Iespējams, vēlāk šie bērni, kas pirmo reizi spēlēs futbolu skolas starpbrīdī, pievienosies Brocēnu sporta skolai, un futbols kļūs par nozīmīgu viņu dzīves daļu.
Paldies, CEMEX Iespēju fondam par finansējumu un Brocēnu novada pašvaldībai par līdzfinansējumu projektam „Minifutbola laukuma izveide Brocēnu vidusskolas teritorijā”. Būvdarbus kvalitatīvi un plānotajā grafikā veica SIA LIMEN. Priecājamies, ka kopā ar mums minifutbola laukuma atklāšanas brīdī varēja būt “CEMEX” valdes locekle, personāla un administrācijas direktore   Linda Šedlere,  CEMEX Iespēju fonda  valdes locekle, uzņēmuma “CEMEX” sabiedrisko attiecību un sadarbības ar valsts institūcijām padomniece Linda Ozola, “CEMEX”  komunikācijas un sabiedrisko attiecību vadītāja Antra Saleviča, nodibinājuma CEMEX Iespēju fonds vadītāja  Aneta Rulle, Brocēnu novada domes priekšsēdētāja Solvita Dūklava un izpilddirektora vietniece Karīna Ciesmane.

Arta Zepa

Irēna Birgersone