CSDD konkursa „Gribu būt mobils!” neklātienes kārta noslēgusies

Ir noslēgusies CSDD organizētā konkursa 6. – 8.klašu skolēniem „Gribu būt mobils!”. Pavisam Latvijā konkursā piedalījās 573 komandas, bet Liepājas reģionā – 70 komandas. Brocēnu vidusskola šogad bija pārstāvēta ar 17(!!!) komandām. Šogad konkurss bija organizēts tā, ka katrs skolēns individuāli pildīja uzdevumus sajauktā secībā. Pēc tam summējās kopā komandas punkti. Interesanti bija vērot, cik atbildīgi pret saviem komandas biedriem katrs pildīja uzdevumus! 2 nedēļu garumā fizikas kabinets bija pārvērties par ceļu satiksmes noteikumu un drošības uzdevumu pildīšanas vietu! 7.a klases komanda „Ašie velobraucēji” (K.Valteris, K.Buls, A.Šteins, R.Stūris) ierindojās labāko 10 komandu starpā un ieguva tiesības startēt Liepājas reģiona pusfināla sacensībās 2018.gada 18.janvārī Kuldīgā. K.Valterim un R.Stūrim ir pieredze šajā konkursā jau pagājušajā gadā. Turēsim īkšķus!

Savukārt, 100 labākās komandas Latvijā saņēma Atzinības rakstus un nelielas balviņas. To vidū arī 5 Brocēnu vidusskolas komandas:

  • BROČU DINAMĪTS: Ā. Maks, M.Šulcs (8.a), R.Brasls, A.Vītols (8.c);
  • BROČU REZERVISTI: K.Sanduļaka, K.Ulena (7.b), Ē.Novickis (8.a), E.Dombrovskis (8.c);
  • MIN UN RULLĒ!: N.Grišāne, R.Kalve, J.Štegmanis, A.Puškarjovs (7.b);
  • BROČI GĀZĒ!: R.Kļava, R.Pavārs, Ā.Ārnieks, M.Lazda (8.c);
  • ROLTONI: S.Sergejeva, E.Zaķe, K.Zakevics, T.Kudiņš (8.c).

Aicinājums visiem konkursa dalībniekiem – esot uz ceļa, atcerieties un ievērojiet, ko mācējāt, pildot uzdevumus! Lai drošs ceļš!

Interešu izglītības pulciņa „RIPO DROŠI!” vadītāja Anete Milta

Irēna Birgersone