Skolotāju diena

30.septembra rītā skolotājus skolā sagaidīja zēni, kuri iedeva tiem biļetes, sakot, ka viņi ir laimējuši braucienu ar kruīza kuģi. „Kruīza kuģis” bija skolas aktu zāle, kura bija skaisti izdekorēta, atmosfēra tajā bija jauka un mājīga un liecināja, ka varēs atpūsties un izbaudīt Skolotāju dienas pasākumu.

Skolotājus sagaidīja dažādi pārsteigumi, sākot ar atraktīvajām vadītājām –Astrīdu (Alvīni) un Esteri (Samantu). Viņas iepazīstināja ar SPA speciālisti Sašu (Lāsmu) un zīlnieci Hermioni (Daci), kuras turpmāk pasākuma laikā sniedza savus pakalpojumus, palīdzēja skolotājiem relaksēties un pastāstīja, kas gaidāms nākotnē.

Lieliski izklaidēja arī grupa „Musiqq” (Kristiāns un Jānis), kas izpildīja savu dziesmu popūriju.

Skolotājas muzikāli iepriecināja ar dziesmu popūriju grupa „Minijas”(Elīza, Paula, Patrīcija, Una) un Roberta ar dziesmu „Sarkanās kurpes”.

Taču visa pasākuma „nagla” bija īpašie viesi no ārzemēm: Lady Gaga (Ernests), Alla Pugačova (Egils) un Verka Serdučka (Rovens). Jau pašā sākumā zvaigznes iekrita skolotāju acīs un sirdīs, un tie ar nepacietību gaidīja iespēju ar slavenībām nofotografēties.

Pasākuma laikā varēja mieloties ar kokteiļiem, skolotāji saņēma īpašos ābolus ar katram veltītu ziņojumu. Taču lieta, kas gan priecēja skolotājus, gan mazliet apbēdināja, bija loterija. Protams, visi uzvarēt nevar, bet uzvarētāji ļoti priecājās par savu veiksmi un laimestu.

Pasākuma noslēgumā Skolotāji saņēma visu skolēnu rūpīgi sagatavoto video sveicienu, tas bija ļoti skaists un emocionāls brīdis.

Paši skolotāji skolēniem izsaka lielu paldies. Viņuprāt, labi bija tas, ka pasākuma veidošanā piedalījās dažādu vecumu skolēni, kas pasākumu arī padarīja tik daudzveidīgu un interesantu. Skolotājiem galu galā arī patīk atpūsties un baudīt. Šoreiz pat tik ļoti, ka negribējās, lai pasākums beidzas.

Pasākums tika rūpīgi izplānots, un viss tika darīts ar mīlestību. Bija prieks redzēt skolotājus tik priecīgus un sajūsminātus par visu, kas notika uz kruīza kuģa. Arī mums pašiem, skolēniem, ir liels gandarījums par padarīto un prieks, ka padarījām jums, skolotāji, šo dienu tik sirsnīgu un jauku.

Izsakām lielu paldies visiem organizatoriem un galvenokārt sk. Ditai!

Skolotāji, novēlam jums arī visu pārējo gadu tik bezrūpīgu, jauku un priecīgu kā šo Skolotāju dienu!

/ 11.b Dace Preisa/

img_4172 img_4199 sk-1
sk-3 sk-4 sk-5

Irēna Birgersone