Jauns bērnu rotaļu laukums pie Brocēnu vidusskolas

Ir laba ziņa! Jaunajā bērnu rotaļu laukumā pie Brocēnu vidusskolas ik mīļu brīdi ņipri darbojas priecīgi bērni. Starpbrīžos bērni kāpj, lien, rāpjas – ir veselīgā kustībā, lai pēc tam ar jaunu sparu varētu pievērsties zinību apguvei. Pēcpusdienā rotaļu laukumā bieži redzamas māmiņas ar mazuļiem. Ir izveidota vēl viena ģimenēm draudzīga vieta Brocēnos.

Rendija no 4.a klases saka: “Mūsu bērnu laukumiņš ir vienkārši super, jo mēs varam izskrieties. Mums ir jābūt saudzīgiem, un to mēs arī cenšamies darīt”. Kristai no 4.a ļoti patīk bērnu laukumiņa šūpoles, jo tur var šūpoties pa četri. Ilgi auklētā skolas direktora un skolotāju doma par spēļu laukumu pie skolas, ir realizēta dzīvē.

Liels paldies visiem, kas finansiāli atbalstīja un palīdzēja bērnu sapņiem piepildīties: SIA „Stādaudzētava Blīdene”, SIA Reserv Inc, SIA ASEG, SIA Composite Line, SIA Lanos, SIA Libra Plast, Brocēnu pašvaldībi. Paldies par atsaucību un līdzdarbošanos biedrībai “Vecāku klubiņš “Kodols” un biedrībai “Kurzemes reģionālais veselību veicinošo skolu centrs “Kamols””.

Projekta vadītāja Arta Zepa

DSCN2159 DSCN2649

Irēna Birgersone